Uw incassospecialist in Haarlem
Bel vrijblijvend:
Home > Purmerend
Purmerend

Incassospecialist in Purmerend

Specialist inzetten voor achterstallige betalingen

Wij zijn een jong en dynamisch deurwaarderskantoor met incasso medewerkers en juridisch adviseurs dat werkzaam is in Purmerend en in de wijde omgeving van Purmerend. Inmiddels zijn wij al geruime jaren uw specialist in incasso en hebben we, vanwege de eigentijdse en persoonlijke aanpak van ons kantoor, een goede naam opgebouwd bij vele ondernemers, verenigingen en instellingen.

Als u ons inschakelt in Purmerend voor uw incasso, betalingsregeling of de beslaglegging, profiteert u van de vele voordelen die wij als kantoor kunnen bieden. Wij werken zeer klantvriendelijk en servicegericht. Zo krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen, waarmee u zowel telefonisch als online kunt communiceren. De online module geeft niet alleen een status van de vorderingen weer, maar vermeldt tevens zeer gedetailleerd alle communicatie die tussen ons kantoor, de debiteur en u als opdrachtgever plaatsvindt. Dit is een stok achter de deur dat wij daadwerkelijk de beloofde acties waar maken. U houdt er uw geld én een goede relatie met uw debiteur aan over.

Contact met uw incassospecialist in Purmerend

Wilt u meer weten over onze diensten in de regio Purmerend? Neem dan contact op met De vakman door te bellen naar , of door ons contactformulier in te vullen. We informeren u graag.

Menu Title